Hotel sikkerhedssystemer

Skræddersyede sikkerhedsløsninger der garanterer tryghed og effektivitet

Hotel sikkerhedssystemer

Skræddersyede sikkerhedsløsninger der garanterer tryghed og effektivitet

Løsninger der passer perfekt til hotellers sikkerhedsstandarder

Søger du en pålidelig og professionel partner til at styrke sikkerheden og adgangen på dit hotel? Hos Sera Låse & Sikring er vi specialister i at skræddersy sikkerhedsløsninger, der passer perfekt til hotellers sikkerhedsstandarder og dine høje forventninger til sikkerhedssystemer. Vi ved, at tryghed og sikkerhed er essentielt for både hotelgæster og personale, og vi arbejder målrettet for at levere de bedste og mest effektive sikkerhedssystemer til hoteller.

Som eksperter i hotel sikkerhedssystemer, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hotel. Uanset om du er på udkig efter en komplet sikkerhedsløsning eller blot ønsker at opgradere dele af dit nuværende system, er vi klar til at hjælpe.

Sikkerhed bør være en topprioritet for ethvert hotel

På hoteller er der ofte meget trafik og en konstant strøm af gæster og personale. Derfor bør sikkerhed være en topprioritet for ethvert hotel. Med et 18 årigt samarbejde med VingCard, kan vi tilbyde den bedste og mest pålidelige løsning til hotelbranchen.

Vores erfaring og ekspertise med VingCard sikrer, at vi altid kan tilbyde den mest moderne og sikre løsning til dit hotel. Vi tilbyder blandt andet:

 • Elektroniske låsesystemer
 • Adgangskontrol med nøglekort eller mobiltelefon
 • Dørautomatik og dørtelefoner
 • Og meget mere

VingCard produkterne er kendetegnet ved en høj grad af låsesikkerhed og et utal af aktiverings- og styringsmuligheder. Derudover er produktet målrettet bygninger, hvor æstetik og funktionalitet prioriteres højt.

Kontakt os i dag

Kvinde der får udleveret et nøglekort i en hotelreception.
Kvinde der smilende snakker i telefon i hotellets lobby
Eksempel på sikkerhedssystem på Sierra Crown Hotel

Ring og hør mere om vores sikkerhedsløsninger til hotel

Ønsker du at styrke sikkerheden og trygheden for gæster og personale på dit hotel? Kontakt os i dag, få en gratis og uforpligtende konsultation, så vi kan finde en løsning der passer dig. Ring på telefon 52 70 80 52 eller send en e-mail til info@sera.nu. Få en partner med professionel tilgang og mange års erfaring, der sætter dit hotels sikkerhed først.

Vi er klar til at hjælpe dig

 • Skræddersyede løsninger

  Vi laver skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds størrelse, branche og sikkerhedskrav

 • Professionel tilgang

  Vores professionelle tilgang er nøglen til at levere enestående sikkerhedsløsninger, der skaber tryghed for din virksomhed

 • Markedets bedste priser

  Få de bedste kvalitetsløsninger til markedets bedste priser

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 52 70 80 52 eller via kontaktformularen her på siden.