Salto låse

Innovativ adgangskontrol med Salto låse

Salto låse

Innovativ adgangskontrol med Salto låse

Låsesystem og adgangskontrol

Med Salto låse får du den nyeste teknologi og sikkerhed inden for adgangskontrol. Glem gamle, mekaniske nøgler. Med Salto låse har du mulighed for at åbne døren med brik, chip eller endda din smartphone. Salto låse er kendte for deres høje sikkerhed, nemme brugervenlighed samt hårde robusthed. Systemet kan tilpasses specifikke brancher, eksempelvis kommercielle virksomheder, sundhedssektoren eller uddannelsesinstitutioner.

Adgangssystemet er i stand til at varetage et stort antal brugere og døre, og har mulighed for at opdele brugerne i forskellige adgangsniveauer. Det er derfor et fleksibelt system, der kan tilpasses lige nøjagtigt behovene i din virksomhed, forening eller institution.

Effektiv og sikker adgangskontrol

For store virksomheder eller institutioner, kan det være svært at holde styr på, hvem der besøger og forlader bygningen. Med et Salto låsesystem kan du logge, kontrollere og følge brugernes færden i bygningen. Det giver dig en optimal løsning for adgangskontrol og overblik over brugernes færden.

Saltos låsesystem er nemt at integrere med nuværende låsekasser og låsecylindre. Det sikrer en hurtigere og billigere proces end med andre låsesystemer. Der er mange fordele ved at benytte et låsesystem fra Salto, eksempelvis:

 • Nem integration
 • Ingen mekaniske nøgler
 • Kabelføring ikke nødvendigt
 • Nemt at administrere og spærre nøglebrik
 • Mulighed for at tilpasse brugernes adgang
 • Fuld kontrol og log over brugernes færden

Kontakt os i dag

Montering af sikkerhedsdør hos en kunde
Låsesmed installere ny lås i dør

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad et Salto låsesystem kan gøre for din virksomhed? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er specialister i Salto låse, og vi kommer gerne med professionel rådgivning og sparring, så vi sammen får installeret en løsning, der er tilpasset jeres behov.

Kontakt os i dag på telefon 52 70 80 52 eller skriv en e-mail info@sera.nu. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvorefter vi vil vende retur på din forespørgsel hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

 • Skræddersyede løsninger

  Vi laver skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds størrelse, branche og sikkerhedskrav

 • Professionel tilgang

  Vores professionelle tilgang er nøglen til at levere enestående sikkerhedsløsninger, der skaber tryghed for din virksomhed

 • Markedets bedste priser

  Få de bedste kvalitetsløsninger til markedets bedste priser

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 52 70 80 52 eller via kontaktformularen her på siden.