Pulsesystemer

Få et digitalt låsesystem til jeres ejendom

Pulsesystemer

Få et digitalt låsesystem til jeres ejendom

Vi skræddersyr jeres PULSE system

Hos Sera Låse & Sikring leverer vi sikre og professionelle sikkerhedssystemer til virksomheder og boligejendomme, herunder det digitale PULSE system. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

PULSE er et digitalt låsesystem, som styres trådløst og er energieffektivt, da det ikke kræver batterier. Det gør dem til et oplagt valg for boligejendomme og virksomheder, der ønsker en sikker og effektiv adgangskontrol.

Det er nemt at installere i både nye og eksisterende døre. Alle cylindre, hængelåse og nøgler kan altid skræddersyes og omprogrammeres efter behov

Vores ekspertise kommer jer til gode

Med PULSE systemet får I en løsning, hvor hver enkelt nøgle kan tilpasses til at give adgang til flere og specifikke døre, alt efter de adgangsrettigheder, hver enkelt person skal have. Rettighederne og nøglerne styres nemt via et cloudbaseret adgangskontrolsystem.

Hos Sera Låse & Sikring er vi specialister i at levere og montere sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger og boligejendomme. Med vores erfaring er I derfor sikret effektive og pålidelige løsninger

Vi tilbyder rådgivning gennem hele vores samarbejde med jer for at sikre, at I får den bedste løsning til jeres behov. Vi hjælper lige fra valg af det rette system, installation og montering samt efterfølgende service.

Kontakt os i dag

Mand laver lås
Sera Låse & Sikring logo close-up på fronten af firmabil

Lad os opsætte jeres pulsesystemer

Med et digitalt og fleksibelt PULSE system kan I skabe trygge og sikre rammer for jeres ejendom. I er velkomne til at kontakte os, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om jeres tanker og behov.

I kan ringe til os på telefon 52 70 80 52, sende en mail på info@sera.nu eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi svarer hurtigst muligt og glæder os til at hjælpe jer.

Vi er klar til at hjælpe dig

  • Skræddersyede løsninger

    Vi laver skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds størrelse, branche og sikkerhedskrav

  • Professionel tilgang

    Vores professionelle tilgang er nøglen til at levere enestående sikkerhedsløsninger, der skaber tryghed for din virksomhed

  • Markedets bedste priser

    Få de bedste kvalitetsløsninger til markedets bedste priser

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 52 70 80 52 eller via kontaktformularen her på siden.